Strawberry logo

Valjevo

Saradnja kompanija Strawberry energy i Telekom Srbija, zaokružena je u Valjevu postavljanjem petog po redu Strawberry Drveta, tačno godinu dana nakon postavljanja prvog solarnog punjača u Beogradu. Od 15. oktobra 2012. godine je i građanima Valjeva omogućeno da baterije mobilnih telefona i ostalih prenosivih uređaja dopune koristeći sunčevu energiju, a pored toga, Strawberry drvo omogućava i besplatno surfovanje internetom putem modernizovane mt:s mreže, u neposrednoj blizini punjača.

Na svečanom otvaranju dodeljene su i nagrade pobednicima konkursa: “Najbolji valjevski kolač“, tokom koga su Valjevci slali svoje recepte za kolače sa jagodama na facebook stranu kompanije Strawberry energy a recepti sa najvise glasova osvojili su nagrade: prvo mesto kecelju sa jagodicom i modlice za kolače u obliku jagoda, a drugo i treće mesto modlice. U istom duhu i u znak godišnjice od prve saradnje kompanija Strawberry energy i Telekom Srbija, na svečanom otvaranju su posetioci mogli da se posluže kolačima u obliku jagoda.

„Od danas građani sve četiri strane Srbije imaju mogućnost da svoje mobilne uređaje napune energijom Sunca. Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Telekom Srbija građani Beograda, Kikinde, Vranja, Bora i od danas Valjeva, neće imati problem sa praznom baterijom. Velika nam je čast da upravo u Valjevu obeležimo ovu, za nas veoma značajnu, saradnju sa kompanijom Telekom Srbija, koja nam je tokom ovih godinu dana značajno pomogla u našem cilju da obnovljive izvore energije približimo što većem broju ljudi. Za godinu dana 165.000 ljudi je napunilo svoje mobilne uređaje na jednom od ova četiri Strawberry drveta, a energija koju smo sačuvali bila bi dovoljna da ispečemo 6.000 palačinki, da svaki stanovnik Indonezije pošalje sms poruku, ili da 84 puta pogledamo sva tri dela filma Gospodar prstenova”

Miloš Milisavljević
Osnivač i direktor kompanije Strawberry energy

||| ::
Strawberry Drvo Valjevo