Strawberry logo

Nicole Anderson
Direktor i suosnivač “FINTECH Circle Innovate” mreže

Nicole Anderson vece

Nicole je preduzetnik, mentor i savetnik sa iskustvom u oblasti bankarstva, prometa, maloprodaje i lanaca snabdevanja.

Aktivna je na londonskoj startup sceni, angažujući se kao savetnik i mentor u Level39 akceleratoru i “London Tech Advocates” mreži – odeljak “Žene u tehnologiji i finansijama”. Osnivač je “FINTECH Circle Angel” mreže i “Microsoft Venture”-a. Njeno ime našlo se na listi “Top 100 žena u FinTech industriji”.

Ima preko 20 godina iskustva u softverskoj industriji sa specijalizacijom za akviziciju potrošača, implementaciju biznis modela, razvoj proizvoda, menadžment inovacija, kako i implementaciju strategija upravljanja brendom i izlaska na tržište.


Marcus Agar
Osnivač i direktor agencije "Marcus Agar Communications Ltd"

Marcus vece

Marcus ima preko 20 godina iskustva u komunikacijama, novinarstvu i odnosima s javnošću. Realizovao je uspešne kampanje za mnoge internacionalne brendove, industriju zabave i nevladine organizacije. Marcus je novinar, vešt autor reklamnih tekstova, specijalista za internacionalne komunikacije, iskusni PR konsultant i cenjeni pisac govora. Bio je Asistent producenta na 3 bioskopska filma, uključujući film TESLA. Od samog početka osnivanja sopstenog biznisa 2004. godine, Marcus je privlačio klijente visokog profila, vodio globalne medijske događaje i savetovao brendove u pogledu internacionalnog razvoja poslovanja. Pozivajući se na veliko interesovanje za medije, kulturu, putovanja i umetnost, osnovao je Wild Rooster blog (wildrooster.com), na kome piše o savremenom balkanskom životu.


Madeline Duva
Mentor u "Founder" Institutu

Madeline vece

Kao preduzetnik sa preko 20 godina iskustva, Ms. Duva je imala presudnu ulogu u razvoju i sprovođenju strateških inicijativa tokom svoje karijere. Nakon nekoliko godina provedenih u kompaniji Fidelity Investments, preselila se u Silikonsku dolinu gde je držala seniorske menadžerske pozicije u kompanijama “Communication Intelligence Corp”, “PenOp”, “Dejima” i “Revere Data”. Pre nego što je osnovala sopstvenu kompaniju za savetovanje “startup”-ova, Ms. Duva je bila generalni direktor kompanije “China MobileSoft”, koja je razvila kompletnu Linux platformu za mobile telefone. Kada je 2005. godine kompanija CMS uspešno kupljena od strane kompanije “PalmSource”, dobila je mesto Potpredsednika za ODM i partnere silikonske doline. Kada je “PalmSource” kupljen od strane kompanije ACCESS, Ms. Duva postala je član savetodavnih odbora mnogih kompanija uključujući Eye-Fi (www.eye.fi), Phone Halo (www.phonehalo.com), Parrot (www.parrot.com), i SplashTop (www.splashtop.com).

Ms. Duva je diplomirala na Vanderbilt Univerzitetu, sa specijalizaciom u oblasti Ekonomije.


Marc Ehrenbold
Ekspert u filmskoj industriji


Marc Ehrenbold

Marc Ehrenbold je ekspert u filmskoj industriji sa preko 20 godina iskustva u snimanju reklama, spotova i filmova različitih formata.

Njegova izgrađena reputacija za produkciju najvišeg kvaliteta donela mu je mnogobrojne nagrade i klijente različitih profila kao što su Disney, National Geographic i BBC.

Uža specijalnost Marc Ehrenbold-a jeste putnička, dokumentarna i komercijalna fotografija, kao i internet sadržaji namenjeni turističkoj industriji, odnosno za potrebe klijenata kao što su turističke agencije, rezortovi i turistički časopisi.

Upravo je strast prema filmskoj industriji i tehnologiji igrala ključnu ulogu u Marc-ovom angažovanju u oblastima kao što su odnosi s javnošću, korporativne komunikacije i menadžment sadržaja za mnoge medijske i marketinške kompanije.

Kao vlasnik višestrukog pasoša i zelene karte za SAD, Marc je proputovao Afriku, Aziju, Evropu, Bliski Istok, Severnu i Južnu Ameriku.

U slobodno vreme, uživa u hobijima kao što su ronjenje, skijanje i pilotiranje.