Strawberry logo

Reference srpski

Partneri & dosadašnji projekti


Projekat: Pilot u Canary Wharf-u, London, Velika Britanija
Partner: Kompanija Canary Wharf Group

Nakon 3 meseca “Cognicity” takmičenja u organizaciji londonske kompanije "Canary Wharf Group", Strawberry energy osvojio je pilot projekat i pozvan da primeni svoju tehnologiju za pametne gradove u srcu londonske biznis četvrti – Canary Wharf. Četiri specijalno razvijene Strawberry pametne klupe biće premijerno postavljene u Londonu krajem leta 2015. godine.


CW


Projekat: Pet Strawberry Drveća na 5 strana Srbije
Partner: Telekom Srbija

Uspešna saradnja između kompanija Telekom Srbija i Strawberry energy rezultirala je instalacijom 5 Strawberry Drveća u Beogradu, Kikindi, Vranju, Valjevu i Boru.


mts


T Mobile Portfolio “Wireless” rešenja
Partneri: T Mobile Rumunija i Smart Sun Solution.

Strawberry pametni solarni uređaji postali su deo T Mobile portfolija “wireless” rešenja za biznis klijente u Rumuniji.


t mobile


Projekat podrške inovacijama u Srbiji
Organizator: Fond za inovacionu delatnost

Kroz projekat finansiran od strane Fonda za inovacionu delatnost iz sredstava pretpristupnih fondova EU IPA I 2011 u okviru Projekta podrške inovacijama u Srbiji koji implementira Svetska Banka, Strawberry energy izabran je da primi mini grant i time dobio sredstva za razvoj prenosivog solarnog punjača za mobilne uređaje, kao i pametne elektronike: mozga svih narednih sistema.


Innovation Fund


Pametni zeleni park
Organizator: Asocijacija za održivi razvoj (ASOR)

Pametni zeleni park predstavlja projekat osavremenjavanja i modernizovanja javne površine u energetski efikasan, edukativan i zabavan prostor zamišljen da postane centralno mesto okupljanja građana. Inovativnim rešenjima predstaviće upotrebu obnovljivih izvora energije, reciklaže i promovisati koncept „zero energy“ sa ciljem podizanja svesti građana o ekološkoj ugroženosti planete na kojoj živimo.


asor