Strawberry logo

Širimo se po Evropi

Naša distributerska mreža postaje sve veća i veća. U proteklih nekoliko meseci otvorili smo prodaju naših solarnih uređaja ka tržištima Italije, Nemačke, Grčke, Češke i Izraela, dok su nedavno po prvi put dve Strawberry Pametne Klupe prešle granice Švajcarske i Nemačke.

Najskorije, Strawberry Pametna Klupa instalirana je ispred E.ON akceleratora :agile, u Esenu u Nemačkoj, u saradnji sa našim novim partnerima - kompanijom SOLIFI.

Strawberry Pametna Klupa u Nemačkoj

Strawberry Pametna Klupa u Nemačkoj

Krajem aprila ove godine, jedna Strawberry Pametna klupa postavljena je po prvi put i na prostorima Švajcarske, u saradnji sa EWZ kompanijom i našim distributerima za Švajcarsku Public-Places.ch

Nakon prvobitne lokacije u okviru ZOO vrta u Cirihu, i trajanja pilota od mesec dana, pametna klupa prebačena je ispred poslovnice EWZ.

“Razvili smo pametnu klupu kako bismo obogatili iskustvo ljudi dok provode vreme napolju, i to upotrebom čiste solarne energije. Na ovaj način, želimo da pokažemo benefite koje svi možemo imati od obnovljivih izvora energije, dok ovakve "zelene tehnologije" predstavljaju i svojevrsan pokazatelj orijentacije grada ka novim trendovima i inovacijama, kojima se unapređuje kvalitet života ljudi. Drago nam je da kompanije EWZ i Solifi dele iste vrednosti i radujemo se nastavku saradnje u budućnosti", rekao je osnivač i direktor Strawberry energy-a, Miloš Milisavljević.

Users of Strawberry Smart Bench in Zurich ZOO

Korisnici Strawberry Pametne Klupe u ZOO vrtu u Cirihu


navigacija blog

Pročitajte još:navigacija blog

Strawberry Smart Bench

Strawberry Pametna Klupa je solarni urbani mobilijar za pametne gradove koji pruža besplatno punjenje mobilnih uređaja, podatke o kvalitetu vazduha u okruženju dok je ujedno i mesto okupljanja i druženja stanovnika.


   
Share

Nema komentara