Strawberry logo

Prijatelj Strawberry energy-a Marcus Agar

Svaki naš uspeh rezultat je napora svakog člana našeg tima, naših saradnika i ljudi koji nas otvorenog srca savetuju, vode i usmeravaju. Za 3 godine upoznali smo mnogo izuzetnih ljudi, a jedan od njih je svakako Marcus Agar - profesionalni novinar, vešt Copywriter, specijalista za internacinalne komunikacije i uspešni pisac govora poreklom iz Engleske. Ali za sve nas koji poštujemo Teslin rad i stvaralaštvo, Marcusova najznačanija uloga jeste pozicija Producenta saradnika na predstojećem filmu TESLA, filmu koji će predstaviti nesvakidašnji život i rad ovog velikog naučnika koji je ostavio veliki trag na 20. vek i čovečanstvo.

Marcus Agar

Marcus Agar

Kao engleski državljanin i ekspert u oblasti odnosa s javnošću i internacionalnih komunikacija, Marcus nam je mnogo puta do sada pomagao u oblikovanju našeg predstavljanja. Kako je čest posetilac naše zemlje, Marcus je razvio veliko poštovanje i interesovanje za srpsku kulturu i stekao vredna prijateljstva, kao i poslovne kontakte, obzirom da je radio kao konsultant na projektima u Srbiji i Bosni i Hercegovini poslednjih 7 godina. Njegov raznolik portfolio može se dopuniti i činjenicom da Marcus takođe piše za svoj Wild Rooster blog o savremenom životu na Balkanu.

“Uživam u bogatstvu kulture i zahvalan sam što imam divne prijatelje. Oni su mi pružili toplu dobrodošlicu i naučili me mnogo čemu o istoriji i ljudima iz regiona. Osnovao sam blog da proširim svest i uvećam razumevanje o mnogim pozitivnim aspektima savremenog života u Srbiji. Želim da usmerim svetla na one ljude koji prave pozitivan doprinos umetnosti, kulturi i sportu u Srbiji i ohrabrujem ljude da ponovo obrate pažnju na tu fascinantu zemlju. Nadam se da mogu da otvorim vrata ljudima da nauče nešto novo o modernoj državi sa fascinantnom istorijom, bogatom kulturom i veoma otvorenim ljudima”, istakao je za Wannabe Magazine Marcus Agar.

Obzirom na njegovo bogato iskustvo i razumevanje srpske kulture, Marcus je savršena osoba za ulogu Producenta saradnika i Internacionalnog Publiciste na filmu TESLA. Njegove komunikacijske veštine su naširoko prepoznate kroz mnoge uspešne komunikacijske kampanje za internacionalne brendove, zabavnu industriju i nevladine organizacije. Kao direktor Marcus Agar Communications agencije, osnovane 2004. godine kao agencija za konsultantske usluge u oblasti komunikacija i Copywriting-a, Marcus radi na kreiranju PR kampanja za klijente iz sveta filma, izdavaštva, turizma, bankarstva i malih preduzeća.

Film "TESLA"

Sa Michael Anton-om kao režiserom, TESLA je mnogo očekivani film, koji će voditi gledaoce kroz život čoveka koji je bio ispred svog vremena, velikog uma koji je oblikovao našu sadašnjicu a čije će teorije uvek biti osnova našeg razvoja u budućnosti.

The Tesla Movie

***

Film o ovom misliocu, naučniku i humanitarcu će delom biti sniman u SAD i Evropi a delom u Srbiji, u znak poštovanja na Teslino poreklo. Glumci iz SAD i Srbije će nastojati da prenesu atmosferu u kojoj je Nikola Tesla živeo i radio. Sa glumcem Brankom Tomovićem kao Teslom i Mirjanom Karanović u ulozi njegove majke Đuke, sigurni smo da će ovaj film na pravi način prikazati život ovog velikog čoveka.

“Razlog zbog kojeg snimamo u Srbiji jeste poštovanje Teslinog porekla i želja da autentično predstavimo njegovu životu priču. Tesla je tokom života govorio da je ponosan što je Srbin, te se stoga podrazumevalo da će se snimanje organizovati i u Srbiji. Ljudi, jezik i lokacije u Srbiji klučni su faktori uspeha koji očekujemo od filma TESLA“, rekao je Marcus Agar.

Za nas u Strawberry energy-u, ove Tesline reči još iz 1981. godine, predstavljaju naš vodič i izvor inspiracije koji nam daje pokretačku snagu da činimo svet boljim mestom:

“„Mi se kovitlamo kroz beskonačni prostor neshvatljivom brzinom, svud oko nas se sve vrti, sve se kreće, svuda je energija. Mora da postoji neki način da počnemo da se neposrednije služimo tom energijom. Tada sa svetlom koje budemo dobijali od tog medijuma, sa energijom dobijenom iz njega, sa svakim oblikom energije koja se dobija bez napora, iz skladišta neiscrpnog doveka, čovečanstvo će napredovati džinovskim koracima.””

Share

Nema komentara